Leveringsopties

Transportkost aanvragen?

Ontdek de betrouwbare en efficiënte transportopties van LVS Rent voor al uw machines!

Machine laten leveren op uw werf

Bij LVS Rent streven we ernaar dat uw gehuurde machine op tijd en efficiënt op uw werf wordt geleverd.

Dankzij ons aangepaste wagenpark kunnen we zowel grote als kleine machines op een goede manier leveren. Stiptheid staat bij ons hoog in het vaandel, wat betekent dat we altijd ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw machine tegen de afgesproken tijd op uw werf wordt afgeleverd. U kunt op ons rekenen voor betrouwbare en tijdige leveringsservice, zodat u zich kunt concentreren op uw project zonder zorgen over logistiek.

Machine zelf ophalen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de gehuurde machine persoonlijk op te halen bij ons depot in Brecht.

Bovendien kunt u indien nodig een geschikte aanhangwagen huren om uw machine veilig te vervoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het ophalen van de machine bij ons depot of het huren van een aanhangwagen.

We staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw huurproces.

Transportkost

De transportkosten niet inbegrepen in de huurprijs. Deze kosten zijn afhankelijk van de afstand tussen uw locatie en onze vestiging.

Wilt u graag weten wat het transporttarief is naar een specifieke werf?

Vul dan hier de benodigde gegevens in, en wij zullen u spoedig het tarief laten weten. Op deze manier streven we ernaar om transparantie te bieden en u een nauwkeurige prijsopgave te geven, zodat u vol vertrouwen kunt plannen en beslissen.