Over LVS Rent

Jouw partner voor tuin-, bouw- en graafmachines

Ben je op zoek naar tuinmachines, bouwmachines of graafmachines om te huren? Dan ben je bij LVS Rent alvast aan het juiste adres.

Flexibele dienstverlening

Bij LVS Rent streven we ernaar om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we flexibele openingstijden en een persoonlijke aanpak. We staan steeds voor je klaar met onze 24/7 service en bereikbaarheid. Jouw gemak staat bij ons voorop en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de beste service en ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

TIME TO SAY HELLO 👋

Even kort over mezelf, ik ben Lode Van Sande. In 2021 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, genaamd LVS Rent, een jong en dynamisch verhuurbedrijf gevestigd in Brecht. Sindsdien zijn we voortdurend bezig met het uitbreiden van ons assortiment, met als doel onze klanten te helpen met al hun verhuurbehoeften.

Wat brengt de toekomst? Wij kijken uit naar alle uitdagingen die op ons pad komen en blijven ons inzetten om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden. We zijn enthousiast over de groei van ons bedrijf en staan klaar om elke uitdaging aan te gaan met toewijding en enthousiasme.

Hoogwaardige machines voor tuin-, bouw- en graafwerken

We blijven continu investeren in ons machinepark. We selecteren zorgvuldig enkel de beste merken om toe te voegen aan ons assortiment. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om met kwalitatief hoogwaardige machines te werken. Geen tijd te verliezen met problemen – bij LVS Rent kun je meteen aan de slag met de juiste tools voor de klus.

 

Storaco

Naast LVS-rent heb ik, Lode Van Sande, zaakvoerder, ook nog een ander bedrijf genaamd Storaco.

Storaco is een jonge, groeiende onderneming gelegen in Sint-Lenaarts. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van allerhande containers. Dit gaat van demontabele containers tot bureel- en werfcontainers.

Heb je interesse in de huur of aankoop van een container? Neem gerust vrijblijvend contact op!