Over LVS rent

Ben je op zoek naar tuinmachines, bouwmachines of graafmachines om te huren? Dan ben je bij LVS Rent alvast aan het juiste adres.

LVS rent staat voor “Lode Van Sande”, dat ben ik, de oprichter en zaakvoerder van LVS-rent. De bedoeling is om te blijven investeren in de aankoop en verhuur van professionele machines voor tuin-, bouw- en graafwerken.

Als betrouwbare partner in Brecht streven we naar jouw tevredenheid. We begrijpen de waarde van kwaliteit en expertise, en we bieden hoogwaardige oplossingen voor al jouw bouw- en grondwerkbehoeften.

Zowel particulieren als professionelen huren bij LVS Rent. Je krijgt bij elk toestel een deskundige uitleg zodat je goed voorbereid en veilig aan de slag kan gaan.

Om elke klant op de beste manier te helpen hebben wij flexibele openingsuren. Afhalen of terugbrengen is dus ook mogelijk op zondag of tijdens de uitgebreide uren in de week.

Heb je graafwerken of grondwerken en laat je die graag uitvoeren door een specialist? Dan is LVS Rent uit Brecht jouw partner!

Als uitbreiding hebben we Storaco opgericht. Storaco is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van verschillende containers, variërend van demontabele containers tot kantoor- en werfcontainers.

Neem vrijblijvend contact op

Kloosterstraat 24
2960 brecht

Volg LVS Rent

© LVS Rent